Första spadtaget för 30 st radhus med utomhuspool i Upplands Väsby

Torsdagen den 19 april kl 11.00 startar SSM Bygg & Fastighets AB tillsammans med UnihouseAB byggnationen av 30 st bostadsrättsradhus med utomhuspool och barnvänlig gårdsmiljö i Bollstanäs/Sanda Ängar. Byggnationen inleds med ett första spadtag som tas av kommunalrådet Per-Erik Kanström.
Satsningen  har visat sig mycket framgångsrik då intresset för projektet varit stort och alla radhus nu är sålda.

-Vi vill skapa en mysig och ombonad gård som har utrymme för både lek och umgänge. Det kommer att finnas väl tilltagna lekytor och barnpool för barnen och för de vuxna finns utomhuspool. Det är viktigt för oss att det finns något som tilltalar alla åldrar. Vi strävar alltid efter att tillföra det lilla extra i våra projekt säger Lars Persson, vvd SSM Bygg & Fastighets AB.

Radhusen är på 112 respektive 141 kvm och kommer att inrymmas i fem huskroppar. Huskropparna omsluter denmycket attraktiva gemensammagården där det ingår både lekplatser och utomhuspool. Mycket omtanke och planering har lagts ned för att skapa en trivsam boendemiljö.

Bostadsrättsradhusen tillhörande Brf Sanda Ängshusen uppförs nu i Bollstanäs/ Sanda Ängar, ett av Väsbys mest moderna och välplanerade områden med närhet till bussar, skolor, dagis, matbutiker samt fina ströv- och naturområden.

Produktionen av radhusen sker i samarbete med husproducenten Hjältevadshus. Radhusen kommer att produceras genom modulteknik i Hjältevadshus fabrik i Hjältevad. Sammanbyggnaden av radhusen sker på plats. Ordervärdet uppskattas till ca 40 Mkr ex moms. Markarbetena utförs av företaget TM Anläggning, belägna i Väsby.

- Brf Sanda Ängshusen blir ett attraktivt tillskott i området. För oss är det viktigt att kunna vara med och bidra till utvecklingen av bra bostadslägen i Storstockholm. Vi vill ha ett nära och bra samarbete med investerare och byggbolag som ser Väsby som ett attraktivt läge för bostäder och andra etableringar, säger Per-Erik Kanström. Kommunstyrelsens ordförande i Upplands Väsby.

För ytterligare information kontakta:
Lars Persson, vvd, SSM Bygg & Fastighets AB tel 0768-78 04 71
Per-Erik Kanström, kommunalråd, Upplands Väsby kommun, tel 073-910 42 47
Johannes Wikman, Kommunikationsstrateg, Upplands Väsby kommun, tel 073-910 47 67

  
 
Om SSM Bygg & Fastighets AB SSM Bygg & Fastighets AB är en bostadsutvecklare i Storstockholm med över 1000 lägenheter underplanläggning eller produktion. SSM Bygg & Fastighets AB arbetar med projektutveckling och förädling av bostäder såväl som ombyggnad. SSM befinner sig just nu i ett starkt expansivt skede med flertalet större projekt under planering.

Sidansvarig: Ylva Källstedt
Senast uppdaterad: 2012-04-19
  Upplands Väsby Promotion • Kanalvägen 10 C • 194 61 Upplands Väsby • Tel 08-590 327 00 • info@uvp.se
Informationsansvarig för webbplatsen är Katarina Barter • Webbmaster är Ylva Källstedt